Direct contact opnemen

Wij zijn een kleinschalig bedrijf. Daarom zijn wij misschien niet altijd persoonlijk bereikbaar. U kunt natuurlijk altijd een bericht sturen via het contactformulier of een boodschap achterlaten op ons antwoordapparaat. Dan proberen wij zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Ons bedrijf is rolstoelvriendelijk ingericht, met uiteraard een aangepast toilet.

Wij hebben voldoende parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein.



Contactgegevens

(0346) 241 369

Wagendijk 1
3628 EP, Kockengen

Bereikbaarheid met de auto

Via de rondweg Harmelen aanhouden, via de provincialeweg N204, door Snel & Polanen heen, N198 volgen richting Harmelen, over de brug heen, dan op de 1e rotonde linksaf slaan de Ir. Enschedeweg op richting Kockengen, op de 1e rotonde, rechtsaf slaan Teckop in, einde Teckop rechtsaf de Wagendijk op, weg volgen en in de bocht vindt u Wagendijk 1.

De Verbindingsweg volgen richting Vleuten, A2 oversteken, daarna eerste weg rechts de Thematerweg op, weg volgen door het dorpje Haarzuilens, rotonde recht oversteken naar Laag Nieuwkoop, einde weg rechts, weg volgen en het tweede huis aan de linkerkant is Wagendijk 1.

Kockengen aanhouden, via de provincialeweg N401, na ongeveer 2,5 km linksaf slaan richting Kockengen, deze weg volgen door het dorp heen, over de brug heen en dan verderop met de bocht mee naar links, na 1,5 km in de bocht vindt u Wagendijk 1.

Ir. Enschedeweg volgen richting Kockengen, op rotonde niet richting Kockengen afslaan, maar rotonde recht oversteken, op 1e rotonde, waar u rechtsaf naar Oortjespad kan, linksaf Teckop in slaan, einde Teckop rechtsaf de Wagendijk op, weg vervolgen en dan in de bocht vindt u Wagendijk 1.